City Bistro, downtown!!!

Κι είσαι τώρα στο κέντρο της Αθήνας και σουλατσάρεις για ώρες προσπαθώντας να διεκπεραιώσεις όσες δουλειές έχεις να διεκπεραιώσεις. Και κάποια στιγμή νιώθεις το στομάχι σου να εκπέμπει σήματα SOS. Γύρω τριγύρω νοστιμιές τύπου “στα γρήγορα και φύγαμε”. Εσύ όμως δε θέλεις αυτό. Θέλεις να καθίσεις σαν άνθρωπος σε ένα τραπέζι, με όμορφα σερβίτσια, σε έναν όμορφο και φιλικό χώρο και να γευθείς μία, τουλάχιστον, σαλάτα της προκοπής βρε αδερφέ. Ακριβώς εκεί που βρίσκεσαι, στο κέντρο της Αθήνας.
Λοιπόν, σου έχω νέα. Το μέρος αυτό υπάρχει και λέγεται City Bistro!citybistro1Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο χώρο ένοιωσα κάτι το …οικείο. Κοιτάζοντας τη γυάλινη οροφή … μου ήρθε.
Στο χώρο αυτό πριν από πολλά πολλά χρόνια βρισκόταν ένα από τα αγαπημένα μου καταστήματα ρούχων. Θυμάμαι πως μου άρεσε πολύ να ψωνίζω εκεί και γιατί τα ρούχα ήταν του γούστου μου αλλά και γιατί αυτή η στοά Σπύρου Μήλιου στο σημερινό City Link απέπνεε πάντα έναν αέρα λίγο πιο… διαφορετικό, λίγο πιο… ευρωπαϊκό.
Στο City Bistro, που επίσης αποπνέει τον αέρα αλλά και την ποιότητα ενός αυθεντικού κλασικού bistro, απόλαυσα δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε προσιτές τιμές.
Να, δες για να πάρεις κι εσύ μια ιδέα.
citybistro2 Καρπάτσιο μυλοκόπι με παπαρουνόσπορο και λάδι εσπεριδοειδών – Τόνος με βινεγκρέτ από passion fruit
citybistro3 Τραγανά rolls γεμιστά με τυρί και λιαστή ντομάτα με σάλτσα φράουλας – Τραγανές γαρίδες με dip εσπεριδοειδών

citybistro4Η σαλάτα, must eat, σπανακόπιτα δια χειρός Executive Chef Νίκου Ζερβού και η υπέροχη χωριάτικη αλλιώς με ντάκο βουτηγμένο
σε ούζο και μους φέτας.
IMG_20141021_182458_1                       Το αγαπημένο μου πιάτο. Φαγκρί με πράσο, σπανάκι, φινόκιο και σάλτσα λεμόνι!!!

IMG_20141021_184457_1                  Το αγαπημένο πολλών. Μοσχαρίσια “Tagliata” με πατάτες baby & ρόκα με παρμεζάνα

Και φυσικά…επιδόρπιο.
IMG_20141021_190613                       Κα-τα-πλη-κτι-κή κρεμ μπρουλέ με κρέμα πορτοκάλι και παγωτό Ελληνικού καφέ.

Α, και να μην ξεχάσω να σου πω, πως αν επιλέξεις το κέντρο για την βραδινή σου έξοδο σε ένα από τα κοντινά θέατρα της περιοχής το City Bistro ετοιμάζει ειδικά διαμορφωμένα “Set Theatre Menus” που μπορούν να καλύψουν το θεατρόφιλο κοινό που θέλει να απολαύσει το δείπνο του πριν ή μετά την παράσταση.
Με αγάπη
MamaTsita

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αλλαγή καριέρας. Από τους Χρηματιστηριακούς δείκτες με τα limit up και τα limit down, στην κουζίνα μου με τα ταψιά και τις κατσαρόλες. Και με τους πιο απαιτητικούς “πελάτες”. Την οικογένεια! Μαμά στην τσίτα λοιπόν. Μια μαμά στην τσίτα που λατρεύει την μαγειρική! Εδώ θα βρεις εύκολες, γρήγορες, δοκιμασμένες συνταγές και ιδέες για το καθημερινό και όχι μόνο τραπέζι σου. Καλώς ήλθες!

Social Media

Το Βιβλίο μου

Αγόρασε το εδώ

Δημοφιλείς συνταγές

Newsletter

Λάβετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις

mamatsita

Πρόσφατες Συνταγές

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι (στολισμός)

 Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Ο στολισμός. Πόσο περίεργες οι μέρες που ζούμε. Πόσο αφύσικες. Θα κάνουν τα φετινά μας Χριστούγεννα εντελώς διαφορετικά από ότι συνήθως. Ή

Καλώς ήλθες Φθινόπωρο!

Όταν το ημερολόγιο γράφει 1η Οκτωβρίου, τότε επίσημα στο σπίτι μου μπαίνουμε  σε φθινοπωρινό mood. Τον Σεπτέμβριο, αν και τότε είναι που ξεκινά το φθινόπωρο, 

Ταξιδάκι στο Παρίσι – vlog

Υπάρχει μια ρήση που κυκλοφορεί αρκετά στο διαδίκτυο και πάει κάπως έτσι, “once a year go somewhere you’ve never been before”, το οποίο σημαίνει “μια