Χριστουγεννιάτικο δωράκι

Χριστούγεννα!!! Η αγαπημένη μου γιορτή του χρόνου!!!

Και Χριστούγεννα χωρίς δωράκι γίνονται; ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!

Γι’ αυτό κι εγώ θα σου κάνω δώρο την Χριστουγεννιάτικη κούπα μου!

Για να σε βάλω στο κλίμα και να σου αλλάξω τη διάθεση.

6 κούπες μου περιμένουν 6 τυχερούς

δώρο
Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή:

  • Κάνεις Like στη σελίδα μου  στο facebook
  • Αφήνεις το σχόλιο σου  κάτω από αυτό το άρθρο ή από τη σχετική ανάρτηση στο facebook, ή κοινοποιείς στη δική σου σελίδα
    μέχρι την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 00:00
  • Oι έξη νικητές/ιες θα ανακοινωθούν στη σελίδα στο facebook

Καλή επιτυχία!!!

Με αγάπη
MamaTsita

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

82 Απαντήσεις

  1. ????????????????????????????????????????????????????????ειναι super μακάρι ..να την κερδίσω ..να πίνω εκεί το καφεδάκι μου ..καλες γιορτες με υγεια ..πανω απο ολα ..

  2. Ευχαριστούμε πολυυυυ
    Μακάρι να είμαι τυχερη
    Είμαι μαμά 2 αγοριών κ πάντα στην τσίτα.. Αλλά τα λατρεύω οσο κανεναν

  3. Mamatsita μου θα ήταν τέλεια να είχα μια δίκη σου κούπα.. ξέρεις την μούρλα μου με τις συνταγές σου! Χχ
    Τώρα Μάνος μεγάλωσε πια και τρώει και αυτός τα δικά σου κόλπα!
    Καλά Χριστούγεννα σε σένα και την οικογένεια σου! Και πάντα με ευφάνταστες συνταγές!
    Μαρία ή Alemar ????

  4. Είναι υπέροχες..θέλω να πίνω καφεδάκι με τον φίλο μου σε μια από αυτές μπροστά στο τζάκι..καλές γιορτές mamatsita????

  5. Πολύ θα ήθελα να κερδίσω αυτό το εξαιρετικό δώρο που μας χαρίζετε. Σας ευχαριστούμε πολύ, σας εύχομαι πάντα επιτυχίες, καλές δουλειές, και καθημερινή άνοδο στο σάιτ σας!

  6. ⛄????????⛄????????⛄????????⛄????????⛄????????⛄????????⛄????????⛄????????⛄???????? Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το υπέροχο δώρο!!Θα ήθελα πολύ να είμαι τυχερή & να κερδίσω!!!!⛄????????⛄????????⛄????????⛄????????⛄????????⛄????????⛄????????⛄????????⛄????????

  7. Είναι τέλεια….
    Θα γίνω το καφεδακι μου στη δουλειά κάθε πρωί παρέα σου αν είμαι τυχερη…
    Τη θέλω για δωράκι γενεθλίων μου που πλησιάζουν αν είμαι τυχερη..
    Να είσαι καλά κ πάντα δημιουργικη!!!!
    Ευχαριστουμε!!!!
    Fb name: Sonia Labiri

  8. Υπέροχη κούπα. Να πίνεις το καφεδάκι σου και βλέποντας την να σου φτιάχνει η διάθεση! Μακάρι να είμαι μια από τις τυχερές ????????????

  9. Καλα χριστουγεννα… Με υγεια και αγαπη… Ευχαριστουμε για το δωρακι !!!!!! ???????????????????????????? ????????????????????????????????????????????

  10. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ!!!!!????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αλλαγή καριέρας. Από τους Χρηματιστηριακούς δείκτες με τα limit up και τα limit down, στην κουζίνα μου με τα ταψιά και τις κατσαρόλες. Και με τους πιο απαιτητικούς “πελάτες”. Την οικογένεια! Μαμά στην τσίτα λοιπόν. Μια μαμά στην τσίτα που λατρεύει την μαγειρική! Εδώ θα βρεις εύκολες, γρήγορες, δοκιμασμένες συνταγές και ιδέες για το καθημερινό και όχι μόνο τραπέζι σου. Καλώς ήλθες!

Social Media

Το Βιβλίο μου

Αγόρασε το εδώ

Δημοφιλείς συνταγές

Newsletter

Λάβετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις

mamatsita

Πρόσφατες Συνταγές

Xmas Recipe Book (by Epson)

Οι γιορτές είναι εδώ  και σίγουρα όλοι μας θα μπούμε στην κουζίνα να μαγειρέψουμε για τους αγαπημένους μας. Τα φετινά Χριστούγεννα σου προτείνω να δημιουργήσεις 

Χοιρινό με δαμάσκηνα

Νομίζω πως όταν μιλάμε για «επίσημα-εορταστικά τραπεζώματα», το τραπέζι των Χριστουγέννων κατέχει την πρώτη θέση. Σ’ αυτό βάζεις όλη σου την μαεστρία. Ξοδεύεις ώρες στην

3 Βασιλόπιτες για να διαλέξεις

Βασιλόπιτα!!! Το τελευταίο γλυκό της χρονιάς που φεύγει! Το πρώτο γλυκό της χρονιάς που έρχεται! Το γλυκό που κόβουμε όλοι με ανυπομονησία, ρίχνοντας κλεφτές ματιές