Σαλάτα μήλο πορτοκάλι

Δροσερή, γευστική, θρεπτική, χορταστική, γεύμα από μόνη της σαλάτα.


Μου αρέσει να χρησιμοποιώ φρούτα στις σαλάτες μου.
Τις κάνουν πιο ενδιαφέρουσες, πιο juicy, πιο χρωματιστές, πιο νόστιμες.


Άνοιξε το ψυγείο σου, βάλε ότι σαλατικό επιθυμείς, πιάσε κι ένα μήλο μ’ ένα πορτοκάλι από την φρουτιέρα σου και βάλε τη φαντασία σου να δημιουργήσει. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα γευστικό.
Η συγκεκριμένη έχει
σγουρό μαρούλι
μήλο σε κυβάκια
πορτοκάλι σε φέτες
παξιμάδια τύπου Κυθήρων
Κορινθιακές σταφίδες
λευκό & μαύρο σουσάμι
dressing από
ελαιόλαδο
βαλσαμικό εσπεριδοειδών
μέλι


Από τις αγαπημένες μου.
Με αγάπη
Mamatsita

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αλλαγή καριέρας. Από τους Χρηματιστηριακούς δείκτες με τα limit up και τα limit down, στην κουζίνα μου με τα ταψιά και τις κατσαρόλες. Και με τους πιο απαιτητικούς “πελάτες”. Την οικογένεια! Μαμά στην τσίτα λοιπόν. Μια μαμά στην τσίτα που λατρεύει την μαγειρική! Εδώ θα βρεις εύκολες, γρήγορες, δοκιμασμένες συνταγές και ιδέες για το καθημερινό και όχι μόνο τραπέζι σου. Καλώς ήλθες!

Social Media

Το Βιβλίο μου

Αγόρασε το εδώ

Δημοφιλείς συνταγές

Newsletter

Λάβετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις

mamatsita

Πρόσφατες Συνταγές

Σαρλότ με φράουλες

Παιδιά, από’δω η Σαρλότ! Και τώρα μπορεί και να μου πεις, “ποια είναι αυτή;” Είναι μια ανάλαφρη, πανεύκολη τούρτα που η κρέμα της είναι “περικυκλωμένη”

Κοτόπουλο λαδορίγανη

Κοτόπουλο λαδορίγανη .  Το έμαθα από τη μαμά μου. Το έφτιαχνε συχνά, κυρίως κάποιες Κυριακές. Συνήθως μας το σέρβιρε με πατατούλες τηγανιτές. Όνειρο! Το έφτιαξα

Κοτόπουλο πρασοσέλινο

Στη μαμά μου άρεσαν πολύ αυτά τα φαγάκια. Τα φρικασέ και τα πρασοσέλινα. Το αρνάκι φρικασέ και το χοιρινό πρασοσέλινο ήταν από τα αγαπημένα της.