Σαν ψέματα μου φαίνεται.

Θες να μάθεις πως κατάφερα το εξώφυλλο στο TIME Magazine?TIME

Αν σε θέλει παιδί μου η τύχη!!! Λοιπόν. Σου δίνω εικόνα. Καλοκαιράκι 2013, αμμουδιά Κεφαλλονιάς. Εγώ πάνω κάτω με αντηλιακό για Κατερίνα και Μήτσο (τα παιδιά μου καλέ) κι ένα ταπεράκι κιοφτεδάκια ανά χείρας. Διπλανή πετσέτα μια … κοκαλιάρα να την πω, σκελετό να την πω… τέλος πάντων μια τύπισσα να με κοιτάζει διαρκώς. Κάτι μου θύμιζε αλλά προσπαθώντας να ταΐσω Μήτσο δεν είμαι συγκεντρωμένη. Με πλησιάζει και με πολύ ευγενικό αλλά απελπισμένο ύφος μου ζητά να μάθει τι τρώνε τα παιδάκια μου με τόση άνεση κι εκείνης το βλαστάρι της, ούτε που ανοίγει το στόμα του για τα λαχανάκια Βρυξελλών με σος ροκφόρ Και τότε τρώω φλασιά. Καλέ, είναι η Sara Jessica, η Parker από το Sex and the City. Συνέρχομαι, παίρνω το νατουρέλ μου και σε άψογα (φυσικά) Αγγλικά της εξηγώ την διαδικασία παρασκευής των greek meatballs. Να σου και το βλασταράκι της. Αποτέλεσμα; Δεν έμεινε meatball για meatball για τον Μητσάκο μου. Τα τσάκισε το δίδυμο της Sara Jessica.κεφτεδάκια Έτσι ξεκίνησαν όλα. Κι από τότε το τηλέφωνο χτυπάει διαρκώς! Είναι η Jennifer (η Lopez καλέ) κι οι φίλες της που μου ζητάνε ταπεράκια για να ταΐσουν τα παιδάκια τους. Μπούχτισαν από τα burgers και τα mac’n cheese, από τα νερόβραστα και άνοστα του βιβλίου της φίλης τους Gwyneth (της Paltrow καλέ, αυτής που λέει πως κάνει την δυσκολότερη δουλειά από όλες τις εργαζόμενες μητέρες) και κάλεσαν για βοήθεια. Τι να κάνω κι εγώ; Mάνα είμαι και καταλαβαίνω τις ανησυχίες τους. Στέλνω αράδα με DHL, χυλωμένη φασολάδα, φακή, σπανακόρυζο και κεφτεδάκια.ελληνικά Έχουν ξετρελαθεί. Και τα kidos τους, αλλά κι αυτές. Για να φανταστείς, αν δεν φάει η Jennifer δυό πιάτα φακή με φέτα και ψωμί παπάρα, δεν βγαίνει στη σκηνή. Αμ, εκείνη η άλλη, η Jessica Alba καλέ, αν δεν πάρει μαζί το ταπεράκι με τα λουκανικοπιτάκια μου στις κούνιες για την μικρή της, δεν της έρχεται καλά.jessica Γι΄ αυτό σας λέω φίλες μου. Υποφέρουν οι μανούλες. Είναι κι αυτές στην τσίτα. Ας βοηθήσουμε λοιπόν με πιάτα που μεγάλωσαν γενιές και γενιές γερών Ελληνόπουλων μπας και μάθουν κι αυτές και πάρουν και κανά κιλό.

Με αγάπη
MamaTsita

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αλλαγή καριέρας. Από τους Χρηματιστηριακούς δείκτες με τα limit up και τα limit down, στην κουζίνα μου με τα ταψιά και τις κατσαρόλες. Και με τους πιο απαιτητικούς “πελάτες”. Την οικογένεια! Μαμά στην τσίτα λοιπόν. Μια μαμά στην τσίτα που λατρεύει την μαγειρική! Εδώ θα βρεις εύκολες, γρήγορες, δοκιμασμένες συνταγές και ιδέες για το καθημερινό και όχι μόνο τραπέζι σου. Καλώς ήλθες!

Social Media

Το Βιβλίο μου

Αγόρασε το εδώ

Δημοφιλείς συνταγές

Newsletter

Λάβετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις

mamatsita

Πρόσφατες Συνταγές

Πανεύκολη Μανιταρόσουπα

Αυτή η πανεύκολη μανιταρόσουπα, θα σε ενθουσιάσει αν είσαι και εσύ λάτρης των μανιταριών όπως κι εγώ. Έχουμε φτιάξει αρκετές συνταγές εδώ με μανιτάρια και

Σάλτσα με μανιτάρια

Σάλτσα με Μανιτάρια. Αν σου αρέσουν τα μανιτάρια, τότε σίγουρα θα σου αρέσει και αυτή εδώ η πανεύκολη συνταγή. Προέκυψε μια κρύα μέρα του Γενάρη,