Αυγό, ψωμί και πέστο βασιλικό

Κάποια στιγμή πρέπει να βρω το χρόνο να καθίσω κάτω και να συγκεντρώσω σε μία ξεχωριστή κατηγορία σ’ αυτό το blog,
την οποία θα ονομάσω «πρωινό και όχι μόνο», όλες τις αγαπημένες μου συνταγές για… πρωινό και όχι μόνο!
Σαν αυτήν εδώ την συνταγή. Που δεν ξέρω ακριβώς το όνομα που πρέπει να της δώσω.
Μήπως να την πω;;;; αυγό σε ψωμί με πέστο βασιλικό;!
Ας την πω έτσι (προς το παρόν), αλλά αν σου έρχεται κάποια άλλη ιδέα για βαφτίσια, στείλε μου ένα μήνυμα, ή γράψε μου ένα σχόλιο εδώ από κάτω και βλέπουμε!
Λοιπόν, τα πράγματα είναι απλά (πως αλλιώς άλλωστε)!
Απλά, αντί να τηγανίσεις ένα σκέτο αυγουλάκι στο τηγάνι σου, το βάζεις σε μια φέτα ψωμί και το απολαμβάνεις μαζί με μια κουταλίτσα πέστο βασιλικό, το οποίο πίστεψε με του δίνει τελείως άαααααλλη γεύση!!!

αυγό σε ψωμί

Δες πως γίνεται το Αυγό με το Ψωμί και το Πέστο Βασιλικό!

1. Kάνεις μια τρύπα με το μαχαίρι σου σε μια φέτα ψωμί, την οποία ή θα αλείψεις με ελαιόλαδο και θα την βάλεις στο αντικολλητικό τηγάνι «τηγανίζοντας» την για 1 περίπου λεπτό κι από τις δύο πλευρές, ή θα την φρυγανίσεις στην τοστιέρα και στη συνέχεια θα την βάλεις στο αντικολλητικό τηγάνι.
Πίστεψε με, και οι δύο τρόποι λειτουργούν έτσι  κι αλλιώς!!!

2. Προσθέτεις μια κουταλιά ελαιόλαδο και ρίχνεις το αυγό μέσα στην τρύπα του ψωμιού και ή να σκεπάζεις με καπάκι για να βοηθήσεις το αυγό να σφίξει ή το ραντίζεις με το ελαιόλαδο που έχει το τηγάνι χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι.

αυγό σε ψωμί
αυγό σε ψωμί

αυγό σε ψωμί
Αυτό ήταν!!!
Μόλις το αυγό σου γίνει όσο σφιχτό το θέλεις, το σερβίρεις στο πιάτο σου, μην ξεχνώντας να βάλεις εκεί στην άκρη και μερικές κουταλίτσες πέστο βασιλικό για να αλείφεις τις μπουκίτσες σου!
Αααα και για να μην το ξεχάσω!!! Δες εδώ και έναν ακόμη τρόπο για να κάνεις το αυγό σου. Σαγανάκι με αυγό
Από τις Απόκριες του 2015 το είχα ανεβάσει  στη σελίδα του Facebook κι όλο έλεγα να το βάλω κι εδώ κι όλο το ξέχναγα!!!
Με αγάπη
Mamatsita

Ακολούθησε με στο Youtube & στα Social Media και δες όλες τις νέες μου δημοσιεύσεις!

   

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αλλαγή καριέρας. Από τους Χρηματιστηριακούς δείκτες με τα limit up και τα limit down, στην κουζίνα μου με τα ταψιά και τις κατσαρόλες. Και με τους πιο απαιτητικούς “πελάτες”. Την οικογένεια! Μαμά στην τσίτα λοιπόν. Μια μαμά στην τσίτα που λατρεύει την μαγειρική! Εδώ θα βρεις εύκολες, γρήγορες, δοκιμασμένες συνταγές και ιδέες για το καθημερινό και όχι μόνο τραπέζι σου. Καλώς ήλθες!

Social Media

Το Βιβλίο μου

Αγόρασε το εδώ

Δημοφιλείς συνταγές

Newsletter

Λάβετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις

mamatsita

Πρόσφατες Συνταγές

Πανεύκολη Μανιταρόσουπα

Αυτή η πανεύκολη μανιταρόσουπα, θα σε ενθουσιάσει αν είσαι και εσύ λάτρης των μανιταριών όπως κι εγώ. Έχουμε φτιάξει αρκετές συνταγές εδώ με μανιτάρια και

Σάλτσα με μανιτάρια

Σάλτσα με Μανιτάρια. Αν σου αρέσουν τα μανιτάρια, τότε σίγουρα θα σου αρέσει και αυτή εδώ η πανεύκολη συνταγή. Προέκυψε μια κρύα μέρα του Γενάρη,

Ψαρόσουπα

Ο χειμώνας είναι (επιτέλους) εδώ και το χειμώνα τί καλύτερο από μια ζεστή και θρεπτική σούπα;! Η αρχική μας σελίδα είναι γεμάτη σούπες όπου μεταξύ

Γαλακτομπούρεκο με γλυκό τραχανά

Γαλακτομπούρεκο! Αγαπημένο για να μην πω πολυαγαπημένο γλυκό. Στην ζωή μου ως τώρα έχω δοκιμάσει αρκετά. Έχω όμως να πω ένα πράγμα. Σαν αυτό εδώ