Τάκος Ψαριού {fish tacos}

#KalokairiEinai οι συνταγές που δεν θέλουν και πολύ χρόνο στη κουζίνα, όπως αυτά τα τάκος ψαριού (fish tacos) που σου δείχνω σήμερα.
Είναι μια εύκολη – έξυπνη ιδέα για ψαράκι που όμως δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά.
Τα έτοιμα παναρισμένα φιλέτα ψαριού που υπάρχουν στους καταψύκτες των σούπερ μάρκετ κάνουν πολύ καλή δουλειά εδώ. Χρειάζονται μόλις μερικά λεπτά ψήσιμο στο φούρνο. Φυσικά και μπορείς να τα τηγανίσεις για να μειώσεις έτσι ακόμα περισσότερο το χρόνο προετοιμασίας τους, αλλά αν θέλεις κάτι πιο … ελαφρύ , τότε ο φούρνος είναι ο σύμμαχος σου.
Αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο προϊόν, φυσικά και μπορείς να κάνεις αυτή τη συνταγή με οποιοδήποτε φιλέτο ψαριού προτιμάς. Ακόμα και με γαρίδες αν θέλεις.
Μια σχετική συνταγή μπορείς να δεις κάνοντας κλικ  στις γαρίδες με καλαμπόκι”  ή στα σουβλάκια με καλαμαράκια Από λαχανικά για τα τάκος μου χρησιμοποίησα καλαμπόκι και αρακά που έβρασα για μερικά λεπτά και πιπεριές πράσινες και κόκκινες κομμένες σε λωρίδες και ότι μου περίσσεψε το πρόσθεσα στην πράσινη σαλάτα με την οποία τα συνόδευσα.
Πραγματικά δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός σε αυτή την συνταγή – ιδέα.
Κάντην δική σου χρησιμοποιώντας ό,τι έχεις και ό,τι προτιμάς για να απολαύσεις κι εσύ αλλά κυρίως και τα παιδιά, ψαράκι με λαχανικά τυλιγμένα σε μίνι (ή κανονικές) τορτίγιες.
Όταν φτιάξεις  τα τάκος ψαριού (fish tacos)  ή οποιαδήποτε άλλη συνταγή από εδώ ,  μην ξεχάσεις να με κάνεις mention  @mamatsita  στο στόρι σου στο instagram  ή να μου  στείλεις την φωτογραφία του πιάτου σου σε μήνυμα  στο instagram για να την δεις να δημοσιεύεται.

Με αγάπη
Mamatsita

 

 

Υλικά

10 κατεψυγμένα παναρισμένα φιλέτα ψαριού
10 μίνι τορτίγιες
1 κούπα καλαμπόκι βρασμένο
1 κούπα αρακά βρασμένο
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
μαγιονέζα ( προαιρετικά)

Διάβασε πως γίνονται τα τάκος ψαριού (fish tacos)

  1. Στο ρηχό ταψί του φούρνου στρώνω αντικολλλητικό χαρτί ψησίματος και ψήνω εκεί τα παναρισμένα φιλέτα ψαριού. Ο φούρνος θα πρέπει να είναι προθερμασμένος   στους 180 στον αέρα. Ψήνω τα φιλέτα για 15 λεπτά.  Βάζω το κουσκούς σε ένα  βαθύ μπολ.
  2. Μόλις τα φιλέτα ψηθούν ξεκινά και η … συναρμολόγηση
    Σε κάθε μία από τις τορτίγιες αλείφω μια μικρή ποσότητα μαγιονέζας. Στην συνέχεια βάζω τα λαχανικά. Το καλαμπόκι με τον αρακά και τις πιπεριές. Στην κορυφή της τορτίγιας τοποθετώ από ένα φιλέτο ψαριού το οποίο και ραντίζω με λίγο λεμόνι.
    Αυτό ήταν! Τα fish tacos μου είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
    Τα σερβίρω με πράσινη σαλάτα στην οποία προσθέτω τυχόν λαχανικά που μου περίσσεψαν.

Θέλεις ακόμα περισσότερες ιδέες με ψαράκι;
Ρίξε μια ματιά και στα παρακάτω

Burger ψαριού

Ξιφίας Σουβλάκι

Μπαρμπούνια Σαβόρο

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube  εδώ  και ενημερώσου για όλες τις νέες μου συνταγές.

Ακολούθησε με στο Youtube & στα Social Media και δες όλες τις νέες μου δημοσιεύσεις!

   

 

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αλλαγή καριέρας. Από τους Χρηματιστηριακούς δείκτες με τα limit up και τα limit down, στην κουζίνα μου με τα ταψιά και τις κατσαρόλες. Και με τους πιο απαιτητικούς “πελάτες”. Την οικογένεια! Μαμά στην τσίτα λοιπόν. Μια μαμά στην τσίτα που λατρεύει την μαγειρική! Εδώ θα βρεις εύκολες, γρήγορες, δοκιμασμένες συνταγές και ιδέες για το καθημερινό και όχι μόνο τραπέζι σου. Καλώς ήλθες!

Social Media

Το Βιβλίο μου

Αγόρασε το εδώ

Δημοφιλείς συνταγές

Newsletter

Λάβετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις

mamatsita

Πρόσφατες Συνταγές

Πανεύκολη Μανιταρόσουπα

Αυτή η πανεύκολη μανιταρόσουπα, θα σε ενθουσιάσει αν είσαι και εσύ λάτρης των μανιταριών όπως κι εγώ. Έχουμε φτιάξει αρκετές συνταγές εδώ με μανιτάρια και

Σάλτσα με μανιτάρια

Σάλτσα με Μανιτάρια. Αν σου αρέσουν τα μανιτάρια, τότε σίγουρα θα σου αρέσει και αυτή εδώ η πανεύκολη συνταγή. Προέκυψε μια κρύα μέρα του Γενάρη,